Over ons

Regiofotografie is een onderdeel van Gertjan Koster Fotografie uit Tiel. Nadat we in 2012 de opleiding vakfotografie afronden aan de Nederlandse Fotovakschool zijn we ons nog meer gaan specialiseren in reportagefotografie.

Regiofotografie richt zich voornamelijk op evenementenfotografie wilt u een andere vorm van fotografie kijk dan op  www.gertjankosterfotografie.nl.

Een van de specialiteiten van Regiofotografie is evenementen/entertainment-fotografie. Hier vallen de verschillende disciplines van de fotografie samen. De fotograaf moet goed op de hoogte zijn van wat er speelt en razendsnel kunnen schakelen. Hij moet niet opdringerig, maar wel aanwezig zijn en hij moet natuurlijk de mooiste foto’s maken.

Wij werken met modernste apparatuur van de Canonlijn en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie.

Wij werken vanuit Tiel wat in de nabijheid van de A15 ligt. Centraal in Nederland zodat we snel op lokaties kunnen zijn. Wij richten ons voornamelijk op midden en zuid Nederland.

Ook hebben wij een mobiele portretstudio zodat we op elke gewenste locaties mooie en goede portretten kunnen maken.

Share Button